kars@kars.bel.tr WHATSAPP DESTEK: 05377131066 KADIN MOR DESTEK: 04742234479

ANA SAYFA | Haberler | BÖCEK İLAÇLAMA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

14.08.2020

BÖCEK İLAÇLAMA ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI

Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz günlerde kent merkezi ve mahallelerinde görülen “Harpalus Rufipes” isimli böceğe ve diğer haşerele karşı ilaçlama çalışmasına başladı. Özellikle son günlerde Kars’ta da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının etkisiyle de görülen böcekler, şehir merkezi ve mahallelerde bir çok vatandaşta büyük rahatsızlık oluşturmasıyla birlikte sosyal medya ve telefon aracılığıyla belediyemize bildirildi.

Park ve yeşil alanlarda, müstakil ev ve apartmanlarda da görülen böceğe karşı ekipler bugün itibariyle çalışmalar başlatıldı.Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürü Selçuk Kurtbaş yaklaşık bir hafta önce başlayan böcek şikayetlerini ortadan kaldırarak vatandaşlarımızın tedirginliğinin önüne geçileceğini söyledi. Kurtbaş ayrıca; ilaçlamanın bugün çarşı merkezinde başlatıldığını, yarın ve sonrasındaki günlerde de aşamalı biçimde ve acil ihtiyaç bölgeleri öne alınarak yürüteleceğini belirtti.

Soru ve Önerileriniz

Kadın Destek Mor Hattı