kars@kars.bel.tr WHATSAPP DESTEK: 05377131066 KADIN MOR DESTEK: 04742234479

ANA SAYFA | Haberler | İşgaliye Denetimlerimiz Devam Ediyor

14.08.2020

İşgaliye Denetimlerimiz Devam Ediyor

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, görev yetki ve sorumluluk alanındaki noktalarda işgaliye denetimleri gerçekleştirdi. Belediyemiz Zabıta ekipleri; Faikbey ve Kazımpaşa caddelerinde denetimler gerçekleştirdi. İşgaliye denetimlerinin yapıldığı uygulamada; esnaflara yönelik bilgilendirmelerde bulunuldu, görev yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan noktalarda periyodik olarak işgaliye uygulamasında bir aksama veya sorun olmaması için denetimlerde bulunuyor. Bunun yanı sıra yeni açılan iş yerlerinin de ruhsat denetimleri de ekiplerimizce sürekli olarak kontrol ediliyor. Ekiplerimiz ayrıca ilgili çalışmalarını yürütürken çözüm merkezi ve sosyal medya adreslerimize gelen esnaf işgaliye şikayetlerini değerlendirerek aynı saatler içerisinde müdahale ve gerekli uyarıları gerçekleştirmektedir. Ekipler tarafından verilen süre içerisinde ilgili düzenlemeyi gerçekleştirmeyen esnaf ve işletmeler hakkında da gerekli cezai müeyyideler resmi olarak uygulanmaktadır.

Soru ve Önerileriniz

Kadın Destek Mor Hattı