AB Türkiye Delegasyonu, Kars Belediyesini ziyaret etti
  • 11.02.2020

AB Türkiye Delegasyonu, Kars Belediyesini ziyaret etti

AB -Türkiye iş birliği kapsamında, son yıllarda Dünyanın ilgi odağı olan Turistik Doğu Ekspresi ile Kars’a gelen büyükelçiler ve eşleri, Kars Belediye Eşbaşkanımız Şevin Alaca ve Başkan Yardımcıları Muazzez Çağrıtekinci ile Nilgün Sevdiren’i ziyaret etti.

Alaca, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger ve AB ülkelerinin Ankara büyükelçilerini Belediye Meclis Salonunda ağırladı.

Gerçekleştirilen toplantıda Belediyemizin yaptığı kadın çalışmaları ve önümüzdeki süreçte AB Ülkeleriyle yapılacak olan kültürel iş birlikleri ile alakalı olmak üzere konuşmalar yapıldı. Eşbaşkanımız Şevin Alaca'nın Kars'ın tarihi ve kültürel değerleri hakkında yaptığı bilgilendirme konuşmasının ardından toplu anı fotoğrafı çekilinerek konuklara şehrimizi tanıtıcı biblolar hediye edildi.