BELEDİYEMİZ ŞEHRİMİZDEKİ CAMİLERİ DEZENFEKTE ETTİ
  • 29.05.2020

BELEDİYEMİZ ŞEHRİMİZDEKİ CAMİLERİ DEZENFEKTE ETTİ

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, Cuma namazı ile kademeli biçimde hizmet vermeye başlayacak şehir merkezindeki 10 camiyi ve ek hizmet alanlarını dezenfekte etti.

Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ekipleri, Mart ayı içinde alınan Covid-19 tedbirleri kapsamında ibadete ara veren ve bugün Cuma Namazı ile birlikte kapılarını açacak olan Camilerde dezenfekte çalışması yaptı.İki ayrı ekibin yürüttüğü çalışmalar sonrasında açılacak olan Camiler hizmete hazır hale getirildi.

Bugün kılınacak namaz sonrasında da camilerde yaşanabilecek yoğunluğu da dikkate alan Belediyemiz, önümüzdeki günlerde de dezenfekte çalışmalarını camilerde de ayrıca yoğunlaştırarak, haftalık dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürecek. Virüs vakalarını engellemek adına sahada çalışmalarını da ayrıca sürdüren ekipler, talep eden kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet binalarını da dezenfekte etmeye devam ediyor.