BELEDİYEMİZDEN BİLİM IŞIĞINDA VİRÜS MÜCADELESİ
  • 20.04.2020

BELEDİYEMİZDEN BİLİM IŞIĞINDA VİRÜS MÜCADELESİ

Geçtiğimiz günlerde Kars Kent Konseyi tarafından organize edilen “Kars’ta Covid-19 Video Konferası” toplantısının 2. buluşması Eşbaşkanlarımız Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca’nın katılımıyla bugün gerçekleştirildi.

Kars’ta Covid-19 Virüsü ile mücadelede Belediyesi’mizin yürüttüğü çalışmalar ilgili bilgilerin verildiği toplantıda, bir önceki buluşma sonunda bilim insanları tarafından sunulan rapordaki alınması gereken önlemlere ilişkin yapılan çalışmalar Belediye Eşbaşkanları tarafından katılımcılara iletildi.

Aralarında uzman akademisyen tıp doktoru, toplum sağlığı uzmanı, çevre bilimcilerin de olduğu toplam 19 katılımcı konferansta görüşme sağladı.Belediye Eşbaşkanlarımız Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, bir sonraki toplantıya kadar Belediye’nin virüs ile mücadelede gerçekleştirecekleri çalışmaları, bir önceki toplantı sonunda olduğu gibi yine çıkacak olan öneri raporu ışığında gerçekleştireceklerini belirtti.