Kent Bostanları ve Tohum Kütüphanesi faaliyette
  • 12.05.2020

Kent Bostanları ve Tohum Kütüphanesi faaliyette

Kars Kent Konseyi ile birlikte “Kent Bostanları ve Tohum Kütüphanesi” projesi için ilk adımı atmak üzere bugün ağaç fidanı dikimi gerçekleştirdik.
Etkinliğe Eşbaşkanlarımız Ayhan Bilgen, Şevin Alaca ve Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Ekoloji Çalışma Grubu’da katıldı.

Proje kapsamında tahsis edilen fidanlar, Kars Belediyemize ait Organize Sanayi Bölgesinde Halk Ekmek Fabrikası yanında bulunan alana dikildi.

Elma ve kiraz fidanları, Kars Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan alanda, Eşbaşkanlarımız Ayhan Bilgen, Şevin Alaca, Başkan yardımcımız Muazzez Çağrıtekinci, Kars Kent Konseyi Yönetim Kurullu Genel Sekreteri Onur Karahancı, Kadın Meclisi Başkanı Yeliz Çopur, Yönetim Kurulu Üyesi Muzaffer Koçak ve belediye meclis üyeleri tarafından toprakla buluşturuldu.

Fidanların toprakla buluşturulmasının ardından can suyu verildi.